Post by seicurmohildent on Feb 16, 2022 20:15:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Random Royale-PVP Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code πολλά primogems ▞▞▞
▞▞▞ Random Royale-PVP Defense Game 2022 version ▞▞▞
Η κάρτα επαναλαμβάνεται συνεχώς, δεν υπάρχει νέα
Η λειτουργία πάρτι πρέπει να επιδιορθωθεί, η προσπάθεια να παίξετε με έναν φίλο είναι σχεδόν αδύνατο. Παγώνει συνεχώς ή εμφανίζεται με μήνυμα σφάλματος. Είναι πραγματικά ένα σημαντικό ζήτημα που κάνει αυτό το πραγματικά διασκεδαστικό παιχνίδι αρκετά κακό.
Παίζω αυτό το παιχνίδι για πάνω από ένα χρόνο και τώρα μετά την πρόσφατη ενημέρωση δεν μπορώ να ανοίξω το παιχνίδι. Μου λέει συνέχεια ότι πρέπει να κατεβάσω ξανά την ενημέρωση που έχω ήδη απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει τέσσερις φορές
Θα αλλάξω βαθμολογία μόνο αν αλλάξουν τα πράγματα. Μετά την τελευταία σημαντική ενημέρωση, αποφάσισα να αγοράσω επιτέλους το πακέτο ανάπτυξης $20 και δεν θα αγοράσω ποτέ άλλο πακέτο. Πήρα ένα θρυλικό που ήταν υπέροχο, αλλά και τα άλλα 100 αυτοκίνητα χωρίστηκαν σε 3 βασικές κάρτες που δεν θα χρησιμοποιήσω ποτέ. Πρέπει να προσφέρετε καλύτερα πακέτα που προσφέρουν μεγαλύτερη ποικιλία από κάρτες, ειδικά όταν χρησιμοποιώ τα χρήματα που έχω κερδίσει με κόπο για να τα αγοράσω. Και το πακέτο πολύτιμων λίθων σας που κοστίζει 200$?!?!? Πραγματικά... Προσφέρετε καλύτερα πακέτα για τα χρήματα που ζητάτε.
Έπαιξε τόσο σκληρά για να κερδίσει στην εβδομαδιαία κατάταξη και ξαφνικά ένας παίκτης επιπέδου 1 εμφανίστηκε ως όχι. 1. Αυτό το παιχνίδι δεν έχει σύστημα αναφοράς για ύποπτους παίκτη ή παίκτη afk σε ομαδική μάχη. Μόλις το δίκτυό σας καθυστέρησε για ένα δευτερόλεπτο ή κάτι σας προκαλέσει την αποσύνδεση, αυτό το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να κάνει όπως άλλα παιχνίδια pvp για να επιτρέψει την επανασύνδεση, αλλά απλώς το θέσω ως απώλεια και κατάπτωση. Το παιχνίδι ισχυρίζεται ότι θα αναλάβει AI όταν αποσυνδεθεί ο συμπαίκτης σας σε λειτουργία ομάδας, αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει.
Ενώ πολλοί άνθρωποι θέλουν να το διαγράψουν ως κλώνος Random Dice, δεν είναι ακριβώς έτσι. Αυτό που έχουμε είναι ένα ικανό παιχνίδι που είναι γρήγορο στην απόκριση, καλό στην εμφάνιση και διασκεδαστικό να παίζεις. Ως κορυφαίος παίκτης των 5, η ενόχληση του RNG είναι εκεί, αλλά το παιχνίδι έχει καλύτερη ροή σε αυτό, ελλείψει καλύτερης λέξης. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα, έλλειψη επανασύνδεσης, ένα μάλλον επιθετικό σύστημα δημιουργίας εσόδων και ορισμένες ανησυχίες σχετικά με την ισορροπία, αλλά για μια νέα έκδοση αξίζει να δοκιμάσετε καλά
Σας αρέσουν τα τυχαία ζάρια; Λοιπόν αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο από αυτό το παιχνίδι. Ενημερώνεται συχνά και επιβραβεύει καθημερινά. Διασκεδαστικό παιχνίδι και εύκολο στην εκμάθηση. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν πας πουθενά στην αρχή, αλλά μετά ανεβαίνεις επίπεδο και ο Μπαμ είναι χρυσός. Σας ευχαριστούμε που κάνατε αυτό το παιχνίδι να αξίζει τον κόπο ☺️😊.
Καθόλου χαρούμενος. Χωρίς συνομιλία. Δεν υπάρχει εύκολη επιλογή για προσθήκη φίλων. Ω, επίσης οι συνεργάτες μου δεν έχουν ανανεωθεί σε περισσότερες από 12 ώρες. Έλα να τα μαζέψεις. Δεν θα βάλω ποτέ χρήματα σε ένα ήδη χαλασμένο παιχνίδι. Θα είσαι ανόητος αν το κάνεις. Παιχνίδι χρόνου και χρήματος. Θα περιμένω μερικές μέρες ακόμα, αλλά όπως είναι τώρα αυτό το παιχνίδι είναι εντελώς σκουπίδια εκτός και αν πετάξετε πολλά χρήματα σε αυτό.
Το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό. ΑΛΛΑ, κάτι δεν πάει καλά με τον διακομιστή, καθώς συχνά αποσυνδέομαι χωρίς λόγο στη μέση ενός παιχνιδιού (και όχι, η σύνδεσή μου στο διαδίκτυο είναι τέλεια). Το χειρότερο είναι ότι δεν σας επιτρέπουν να επιστρέψετε και να συνεχίσετε το παιχνίδι σας, οπότε ναι, πέθανες αμέσως, παρόλο που νικούσες! Διορθώστε τον ασταθή διακομιστή σας ή αφήστε μας να συνεχίσουμε το παιχνίδι όταν αποσυνδεθούμε!
랜덤 로얄 - 실시간 PVP 디펜스 게임 전략 vax
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι πραγματικά εκπληκτικό και εθιστικό. Πιο περίπλοκο από όσο θα πίστευα. Και μια πολύ ωραία ανατροπή στην έννοια των αμυντικών παιχνιδιών.
Είναι διασκεδαστικό για λίγο, αλλά όταν προσθέτουν νέες κάρτες, απλώς ξεπερνούν τις τελευταίες θρυλικές κάρτες που πρόσθεσαν. Είναι πληρωμένο για να κερδίσεις. Εάν δεν έχετε τις πιο πρόσφατες κάρτες που προσθέτουν, χάνετε αυτόματα. Δεν έχει πλάκα. Κυριολεκτικά εγκαταλείπω κάθε μάχη (που είναι ΠΟΛΛΕΣ μάχες) αν δω την τελευταία κάρτα στην τράπουλα τους. Όπως την περασμένη σεζόν με τον Butcher. Ο χασάπης είναι πολύ καταραμένος OP. Ο Χαλκ ήταν πριν από αυτό. Κάνουν το παιχνίδι να πληρώνει για να κερδίζει με κάθε σεζόν. Αγόρασα ακόμη και season pass.
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι! Πραγματικά υπέροχη διασκέδαση με πολλά στυλ. Ο μόνος λόγος που παίρνει 4 εκκινήσεις αντί για 5 είναι η έλλειψη λειτουργιών παιχνιδιών. Νομίζω ότι μια άλλη λειτουργία δύο ή τριών παικτών θα βελτίωνε δραστικά το παιχνίδι! Θα αλλάξει σε 5 αστέρια εάν προστεθεί διαφορετικό CoOp.
Ήταν διασκεδαστικό. Μέχρι που ακολούθησαν το παράδειγμά τους με κάθε άλλη εφαρμογή "τυχαίας συγχώνευσης pvp μονομαχίας" και αποφάσισαν να αποκλείσουν εκείνες με συσκευές root. Εάν ανησυχείτε τόσο για την εξαπάτηση, ίσως να βάλετε κάποιο κωδικό κατά της εξαπάτησης στις εφαρμογές σας αντί να βασίζεστε στη συσκευή για να το κάνει για εσάς; Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι συσκευές είναι root και οι περισσότεροι από αυτούς δεν προορίζονται για εξαπάτηση σε παιχνίδια. ::στεναγμός::
Προηγούμενο 5 αστέρι, αλλά τώρα πέφτει στο 3 καθώς συνεχώς παγώνει όταν ολοκληρώνεται ένα παιχνίδι μάχης και επίσης το master League είναι άσκοπο δεν έχει βρει ποτέ αντίπαλο. *Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, οι μάχες είναι καλύτερες, αλλά ακόμα δεν παίρνετε κανένα παιχνίδι master League σε αναμονή.
Είναι σίγουρα ένα εθιστικό παιχνίδι. Είναι παρόμοιο με ένα άλλο παιχνίδι εκεί έξω και έχει τα ίδια προβλήματα κατά τη γνώμη μου σχετικά με τις θρυλικές κάρτες. Υπάρχουν πολλές κάρτες leggie και είναι δύσκολο να τις αποκτήσεις. Αλλά αυτή η έκδοση προσφέρει περισσότερους τρόπους για να συλλέξετε κάρτες leggie μέσω χρυσού κ.λπ. Δεν υπάρχει τρόπος να έχετε μια λίστα φίλων και δεν υπάρχει τρόπος να υποδείξετε σε έναν παίκτη ότι θέλετε να παίξετε ξανά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν κωδικό δωματίου για να πολεμήσετε με έναν φίλο. IMO αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα. Η ισορροπία χρειάζεται βοήθεια.
Random Royale-PVP Defense Game Strategi yos
Μετά την ενημέρωση είναι αδύνατο να βρεις ταίρι και να δεις ότι θέλεις 30$ για σεζόν πάσο, αυτό είναι αστείο!
Φαίνεται ότι θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό, αλλά το σεμινάριο είναι λάθος και μπορώ να προχωρήσω πέρα από το μέρος όπου σας δείχνει πώς να μετακινείτε κάρτες
χρειάζομαι κάρτα nerf butcher και δεν μπορώ να δω τη διαφήμιση για επαναφορά σε περίπτωση
Η νέα κάρτα τέρας είναι κυριολεκτικά πολύ καλή. Χρειάζεται πολλή δουλειά, κέρδισα μόνο δύο φορές από τις 30 περίπου φορές που παίζω εναντίον ppl με αυτές τις τερατώδεις κάρτες
Αν και είναι ένα καλό παιχνίδι, είναι ένα αντίγραφο τυχαίων ζαριών
Διορθώστε το παιχνίδι bruh
Θα σας συμβούλευα να μην το κατεβάσετε εκτός αν σας αρέσει να σας παίζουν ψυχολογικά!!! Ουάου κατέβασα ξανά το παιχνίδι και ο λογαριασμός μου χάθηκε 🤦🤦. Αυτός δεν είναι καν πραγματικός ιστότοπος και ο λογαριασμός μου έχει εξαφανιστεί
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον, διασκέδασα παίζοντας το αλλά γίνεται κατάφωρα άδικο για όποιον έχει χειρότερη τύχη να πάρει κάποια από τις θρυλικές κάρτες, αλλά εκτός από αυτό θα συνιστούσα αυτό το παιχνίδι σε οποιονδήποτε
Hello Neighbor Adventure xbi
Διασκεδάζω με το παιχνίδι, αλλά έχει την τάση να παγώνει το παιχνίδι μέχρι εκεί που πρέπει να βγω από το παιχνίδι και να επιστρέψω, παρακαλώ διορθώστε.
Εύκολα 5 αστέρια εκτός από κανένας τρόπος να προσθέσετε φίλους; Πήρε πάνω από 200 κορώνες σε έναν αγώνα συνεργασίας με έναν μάγκα. Μηδενικές παρεμβατικές διαφημίσεις, αν και το κόστος πακέτου βαθμίδας γίνεται αρκετά υψηλό, κοστίζοντας σχεδόν τριπλάσιο από το χαμηλότερο.
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά το κατάστημα μετρητών είναι κλοπή lol. Ίσως είναι σε USD ή κάτι τέτοιο, αλλά πώς μεταφράζεται εδώ στη Νέα Ζηλανδία, είναι σαν να προτιμώ να αγοράσω φαγητό για 3 ή 4 ημέρες από το να αναβαθμίσω μία μεμονωμένη κάρτα δύο φορές και μετά να μην έχει καν εξαντληθεί. Και υπάρχουν 30 άλλες κάρτες που κοστίζουν το ίδιο, θα ήταν κυριολεκτικά χιλιάδες δολάρια για να τις αναβαθμίσετε όλες και δεν είναι καν το μέγιστο επίπεδο lol.
Είμαι έξω τώρα. Ξεκίνησε αρκετά καλά, αλλά έγινε εμφανώς προφανές ότι είναι ένα ριμέικ ενός άλλου παιχνιδιού, αν και προσωπικά το βρίσκω καλύτερο, και είναι 100% πεινασμένοι για χρήματα. Δεν γίνεται ενημέρωση για την προσθήκη φυλών/συμμαχιών ούτε για τα συμβάντα που έλεγαν "προσεχώς" από την κυκλοφορία του, και στο τέλος, τώρα διαφημίζετε το νέο σας παιχνίδι στην κύρια οθόνη αυτού του παιχνιδιού. Δείχνετε ότι έχετε ήδη εγκαταλείψει αυτό ίσως; Τέλος πάντων. Καλή τύχη να το διορθώσετε. Βρίσκω άλλη εταιρεία να δοκιμάσω
Αισθάνομαι ότι το matchmaking θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Τοποθετώ με ανθρώπους που έχουν μόνο τα ορεκτικά εξοπλισμένα πολύ.
Χρειάζεται σίγουρα χαρακτηριστικά κοινότητας. Η συνομιλία και οι φυλές θα ήταν μια καταπληκτική προσθήκη, καθώς θα πρόσθεταν την ευκαιρία να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν τι είναι μια αρκετά απότομη καμπύλη εκμάθησης για νέους παίκτες. Πέρα από αυτό, μου αρέσουν οι διαφορές, λιγότερο το meta. Τα πήγα πολύ καλά με πολλά decks και εξακολουθώ να έχω θρύλους να πιάσω!
Random Royale-PVP Defense Game Strategi yos
Τόσες πολλές δυνατότητες που χάθηκαν από την απληστία. Είναι καλό να κάνετε την προβολή διαφημίσεων μια επιλογή για μικρές ανταμοιβές. Το απεχθές είναι να το συγκαλύπτεις ως επιλογή και όχι ως απόλυτη απαίτηση που είναι στην πραγματικότητα. Ένας ολόκληρος τρόπος παιχνιδιού διακόπηκε εξαιτίας αυτού - θλιβερό.
Πολύ ικανοποιητικό όταν το πιάνεις. Εξαιρετικό αν σας αρέσουν τα παιχνίδια στρατηγικής και προσωπικά απολαμβάνω κάθε φορά που παίζω. Είναι ΠΡΕΠΕΙ να το κατεβάσετε.
Δεν μπορώ να περάσω από το σεμινάριο. Δείχνει να επιστρέψετε στον πίνακα για να ολοκληρώσετε την αποστολή. Δεν είναι όλα η σωστή κίνηση. Σπασμένο παιχνίδι από την αρχή.
Random Royale-PVP Defense Game Strategie zpke
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, όπως το grind, αλλά χρειάζονται νέες κάρτες lol, βαρέθηκα να χρησιμοποιώ τους ίδιους συνδυασμούς τράπουλας με τις ίδιες κάρτες όπως, παρακαλώ, να το βελτιώσω λίγο στις μελλοντικές ενημερώσεις
Αργή πρόοδος εκτός και αν ρίξετε χρήματα στο παιχνίδι. Το Matchmaking είναι στημένο για να σας κάνει να χάνετε ή τουλάχιστον φαίνεται ότι είναι όταν αντιμετωπίζω παίκτες με όλα τα θρυλικά φύλλα πολλές φορές την ημέρα. Λυπηρό γιατί στην αρχή ήταν διασκεδαστικό. Ένας άλλος τεράστιος λόγος που δεν απολαμβάνω πλέον το παιχνίδι είναι ότι στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα στο πακέτο καρτών $8 μετά από κάθε αγώνα. Όχι, δεν θέλω να αγοράσω αυτά τα σκουπίδια. Σταμάτα να ρωτάς. TLDR: έχει τη δυνατότητα να είναι διασκεδαστικό, αλλά να καταστρέφεται από την αργή εξέλιξη, το κακότεχνο matchmaking και τα επιθετικά pop up IAP.
Υπέροχο παιχνίδι! Ο μόνος λόγος που του δίνω 4 αντί για 5 είναι επειδή παίρνετε μόνο 5 παιχνίδια πάρτι την ημέρα για να λάβετε περισσότερα 1 διαφήμιση ανά αγώνα που είναι συνήθως εντάξει, αλλά οι διαφημίσεις είναι 30 δευτερόλεπτα χωρίς κουμπί σίγασης και μετά άλλα 15 δευτερόλεπτα απλά οθόνη και μετά τελειώνει. Ο άλλος λόγος είναι όταν μεταβαίνετε σε άλλη εφαρμογή, το παιχνίδι παγώνει τις μισές φορές όταν επιστρέφετε αντί να συνεχίζει. Κάθε άλλη πτυχή αυτού του παιχνιδιού είναι καινοτόμος, μοναδική και διασκεδαστική. Θα παίξω
Το Um Random Royale σέρνεται τώρα με χάκερ
Πολύ καλό παιχνίδι, μπορεί να είναι αρκετά p2w.. θα θέλατε να δείτε μια λειτουργία παιχνιδιού που μπορούμε να παίζουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μια άλλη όπου μπορούμε να παίξουμε ενάντια σε πολλά άτομα;
Πολύ καλό παιχνίδι, δεν το πιστεύω πραγματικά τυχαίο, ειδικά για τις κάρτες legaderys, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που δίνεις 2.000 πετράδια και σε μερικά
Υπέροχο και πολύ εθιστικό ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΑ ΧΑΝΩ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΑ !!!!!ㅡㅡ